Spotgoedkope vluchten naar de zon vanaf Eindhoven | Omroep Brabant

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
“Hier vertrekt zo de COVID-express”, grapt een voorbijganger bij de ingang van Eindhoven Airport. Waar het normaal gesproken een drukte van belang is, is het nu bijna uitgestorven op het vliegveld. Bijna, want ondanks corona zijn er toch mensen die met het vliegtuig naar Spanje of Bulgarije gaan om de zon op te zoeken. En dat voor een paar euro. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal:

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS:
Android:

Of volg ons op:
* Website:
* Facebook:
* Instagram:
* Twitter:

#OmroepBrabant #Nieuws #Eindhoven #Airport #Corona

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

30 gedachten over “Spotgoedkope vluchten naar de zon vanaf Eindhoven | Omroep Brabant”

 1. Als je een tweede huis hebt daar ben je ook verantwoordelijk voor de onderhoud daar van. Laat ze gewoon gaan, ze gaan toch geen grote feesten houden zo als de jongeren hier wel doen. Ze zullen toch alleen naar buiten gaan voor boodschappen net zo als ze hier zullen doen.

  Beantwoorden
 2. Voor de "COVID-express" kun je gewoon met het openbaar vervoer hoor, vooral R-net & de NS zorgen wel dat de reizigers zoveel mogelijk gecentraliseerd en hutje mutje met elkaar reizen. En R-net heeft het sowieso al compleet gehad met huidige situatie want die is volgens mij de eerste en de enigste die het "alleen achter instappen" in de bus heeft opgeheven, maar nog wel een vakantie rooster rijden?

  Beantwoorden
 3. als het kabinet iedereen thuis wil hebben, moet je al het reizen verbieden. reizen per vliegtuig is wat dat betreft niet anders dan per trein of auto (of zelfs fiets of benenwagen). je gaat ergens heen en je kan corona verspreiden naar die plek. ik doe netjes picnic voor booodschappen. werk thuis. betaal contactloos. maar eerlijk gezegd. het is mooi geweest met de corona. het is er, gaat niet op korte termijn weg en we moeten er mee leren leven. en daar hoort ook een vakantie bij. ja het kan het verspreiden, maar dat kan je toch al. vakantie is leuk. anders is de kwaliteit van leven bar slecht. verbieden is een heel naar soort symboolpolitiek.

  Beantwoorden
 4. Als de overheid door wil gaan met pretenderen dat covid19 zo gevaarlijk is mogen al deze mensen direct by terugkomst in quarantaine plus een boete wegens moedwillig in gevaar brengen van de volksgezondheid. Zo niet is dat een teken dat het allemaal geen zak uitmaakt. Die wispelturige "ja heel gevaarlijk maar eigelijk ook totaal niet" bullshit met tegenstrijdige berichten en maatregelen is precies waarom niemand deze prut overheid serieus neemt.

  Beantwoorden
 5. ik woon er 1 km vanaf en ik roep al sinds corona begonnen is dat t de haard van eindhoven is zon beetje, de 1e oplopende besmettingen afgelopen zomer kwamen elke dag gewoon via daar binnen, zo de teststraat in. maar thuisblijven? of thuisblijven voor een uitslag? nee joh je moet natuurlijk al je dinnies en familie al je vakantieverhalen vertellen dus die steek je ook aan. eind van de rit kan de normale mens door die mensen steeds minder en de verdeeldheid wordt steeds groter en de ruzies steeds erger. meteen dichtgooie dus

  Beantwoorden
 6. hey jongens de vliegtuig maatschapijen hebben het nog niet zwaargenoeg.. laten we ze even beschuldigen van verspreiding.
  alsof Corona nog echt een erg probleem is.. kijk eens naar de cijfers en niet alleen de corona bevestigings cijfers maar alle cijfers.

  Beantwoorden
 7. echt waar gaan we dit echt nog doen terwijl gewoon het WHO al de mortality rate heeft gegeven van 0.13% al gezegt heeft dat een lockdown niet hun primare manier moet zijn van bestrijding. bij het rivm wordt gewoon verteld dat de griepcijfers en verkeers doden lekker gemixt worden met de corona getallen en zelf al de PCR test als niet betrouwbaar schildert hun hooft researcher verteld dat openlijk. echt gaan we dit dan nog echt doen. mensen die met deze onzin blijven doorgaan hebben wat mij betreft het recht op leven opgezegt. je gaat geen 99,87% van de bevolking opsluiten om 0.13% te redden. totale waanzin. ben je bang om dood te gaan blijf in godsnaam lekker thuis zitten en laat de rest zijn leven voeren zoals dat bedoelt is. door jullie onzin sterven er veel meer mensen die hun operaties niet meer krijgen . hun diagnose niet meer krijgen. daar sterven der veel meer aan zelfmoorden depressie. jullie zijn het probleem en niemand anders. die 1,5% die bang is.

  Beantwoorden

Plaats een reactie