Te koop: meubels uit Efteling-hotel | Omroep Brabant

laatste update: 03-2021


Het Efteling Hotel gaat renoveren en daarom moeten zo’n beetje alle meubels worden vervangen. Het hotel heeft besloten al het oude meubilair te doneren aan de kringloopwinkel in Kaatsheuvel. En dat levert opeens heel veel aandacht op voor de ‘Spullenwinkel’. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal:

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS:
Android:

Of volg ons op:
* Website:
* Facebook:
* Instagram:
* Twitter:

#OmroepBrabant #Nieuws #Efteling

8 gedachten over “Te koop: meubels uit Efteling-hotel | Omroep Brabant”

 1. Spirituele Hogepriester op hoog niveau.
  Het zal je binnen drie dagen tevreden stellen. Iedereen wordt gelukkig geboren en moet voldoening in zijn leven hebben, maar boze geesten zijn ertegen. Ik heb er veel van gered, maar ik zie dat mensen lijden. Hier zijn mijn specialiteiten – ontgoocheling – zijn vrouw terugbrengen, ook al is het meer dan 20 jaar geleden – haar man terugbrengen, ook al is het meer dan 20 jaar geleden – zijn geluk terugbrengen – zijn liefde vinden – slagen in het leven – genezing van seksuele impotentie – tegen ongeval – Tegen hekserij – gemakkelijk werk hebben. – bemind worden op het werk door de manager en klanten – kinderen krijgen – anti-onvruchtbaarheid – magische portemonnee – lidmaatschap van mijn tempel voor de bescherming en bescherming van zijn huis.
  Telefoon of WhatsApp: +22995719863
  Makkelijk om op afstand te werken
  Direct en blijvend resultaat
  Betaling na tevredenheid

  Mogelijkheid om te verzenden met DHL, TOP CHRONO, CHRONOPOST, B-POST, FEDEX of via MYSTICAL VOICE

  Beantwoorden

Plaats een reactie