The Hospitality Showtour ★1 Hotel Indigo Den Haag, Branding & Vesper in Noordwijk en Nhow Amsterdam in 2022

laatste update: 08-2022


Yes, you found The Hospitality Show, amazing! Ik ben Roos en dit is hét online hospitality platform onder de gepassioneerde hospitality & styling creators.

Tijdens mijn allereerste inspiratievideo voor The Hospitality Show neem ik jullie mee naar wat leuke spots in het Westen. Zo start ik de tour in Den Haag bij Hotel Indigo waar ik een kamer en hen supertoffe bar in het souterrain bewonder, ga ik loungen bij Branding Beachclub in Noordwijk (favo, love it!), een wijntje drinken in de bar van Boutique Hotel Vesper in Noordwijk én krijg ik een tour door het gloednieuwe, huge hotel Nhow naast de RAI in Amsterdam.

Let’s socialize! Let’s inspire! Let’s work! Bye, Roos