Toffe Proposal: Trouwlocatie Strandpaviljoen Zuid in Den Haag

laatste update: 03-2021


Samen met Evy van Evy’s Proposal ga ik op pad en nemen we je door middel van video blogs (ook wel vlogs genoemd) mee naar de allerleukste trouwleveranciers! Wij doen je toffe voorstellen voor toffe leveranciers, oftewel.. wij doen je een toffe proposal!

Dit keer hebben we Strandpaviljoen Zuid bezocht in Den Haag, waar deze dag ook een strandbruiloft plaats vond! Het was mijn allereerste beach wedding, dus ik was erg benieuwd! Nieuwsgierig naar ons bezoek? Klik dan op bovenstaande video om het filmpje te bekijken!

♥ Wat vind je van Strandpaviljoen Zuid in Den Haag? Zou jij er willen trouwen?

Ben je erg nieuwsgierig naar een trouwleverancier? Laat het ons weten en wie weet gaan Evy en ik samen op bezoek bij deze specifieke trouwleverancier!

Nieuwsgierig naar de onze volgende toffe proposals? Aboneer je dan op mijn kanaal!

XOXO EVY & MONQUE

Bezoek mijn website: www.toffetrouwblog.nl
Bezoek Evy haar website: www.e-vy.com

Volg mij via social media
Bloglovin:
Facebook:
Instagram:
Pinterest:
Twitter: G

1 gedachte over “Toffe Proposal: Trouwlocatie Strandpaviljoen Zuid in Den Haag”

Plaats een reactie