Trappenhuis van de Bijenkorf in den Haag Amsterdamse school

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
Het trappenhuis is het enige wat nog over is van het orginele interieur van de Bijenkorf
met prachtige ramen en houtsnijwerk. de architect was Kramer.

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

5 gedachten over “Trappenhuis van de Bijenkorf in den Haag Amsterdamse school”

  1. Bedankt voor de tip van dit filmpje. Ik heb hier als kind heel wat woensdag middagen gespeeld als het buiten koud of regenachtig was. Terwijl mijn vriendjes aan het rondrennen waren had ik al veel oog voor de glas en lood ramen met dat fraaie lijnenspel en bijzondere heldere kleuren. Ook kon ik toen al erg genieten van al dat houtsnijwerk. Maar ik moet bekennen dat ik daar al zeker 40 jaar niet meer geweest ben. Eigenlijk gek dat in het buitenland de mooie plekjes opzoek en ze hier vergeet.

    Beantwoorden

Plaats een reactie