Trouwen in Drenthe: Résidence Hunzebergen

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
Je trouwdag met je hoofd letterlijk in de wolken. Landgoed Hunzebergen ontleent zijn naam aan het fraaie gebied Hunzedal, waar vroeger het riviertje de Hunze stroomde. Het park is hooggelegen op de Drentse Hondsrug en grenst aan een omvangrijk gebied van bos en heide. Het park is zodanig opgezet dat het naast veel privacy ook veel rust biedt.

De eigenaar van het landgoed, de heer Westermeijer, leent graag zijn schitterende Rolls Roys Corniche aan jullie uit. Een cabriolet met ouderwetse status en allure die jullie aankomst voor de plechtigheid extra bijzonder maakt. Na de plechtigheid zoeken jullie het met de gasten in hogere sferen met een ballonvaart. Een onvergetelijk avontuur met een dromerig tintje. Zwevend boven de aarde genieten jullie vanuit de ballonmand van het uitzicht over dorpen, steden en natuurgebieden. De wind bepaalt de richting. In de zomer vormt de mooie, natuurlijke omgeving een prachtig decor, maar een prachtig sneeuwdek is minstens zo bijzonder. En koud is het niet want je wordt letterlijk gedragen door een warme luchtbel. Eenmaal weer aan de grond is het tijd voor champagne en de toost op jullie leven als echtpaar, vol geluk en liefde.

Tijdens de receptie komen jullie op adem in de sfeervolle Residence, die een wereld van luxe, gastvrijheid en gezelligheid biedt. Na de receptie biedt de groenrijke omgeving een keur aan mogelijkheden om de eetlust goed op te wekken, zodat jullie gasten ten volle kunnen genieten van het culinair hoogstaande diner in het klassieke restaurant. Voor het feest zijn er uitgebreide mogelijkheden. Begin met bowlen bijvoorbeeld, competitief maar toch ontspannend en een leuke manier om de gasten bij elkaar te betrekken. De bruidsnacht verblijven bruid en bruidegom in de suite met Versace inrichting. En wie wat langer het prille geluk met vrienden en familie wil delen, heeft een uitgebreide keuze uit de verschillende 5-sterren kamers en bungalows. Er is genoeg te doen na het champagneontbijt. Samen naar het schoonheidscentrum, naar de sauna of zwemmen in het overdekte buitenbad bijvoorbeeld. Of gewoon lekker in bed blijven liggen. De keus is aan jullie.

kijk voor uitgebreide informatie op n

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

Plaats een reactie