Tweedaagse blogger event met speeddate in Groningen

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
Tweedaagse blogger event met speeddate in Groningen. Zoals de titel al doet vermoeden ben ik twee dagen naar Groningen geweest voor een speeddate. Ik had namelijk een speeddate met allerlei Groningse ondernemers. Naast die speeddate (die ik overigens niet gefilmd heb) kregen we een rondleiding in het hotel, had ik een enorm grote kamer, zijn we lekker gaan borrelen, hadden we een proeverij en beklom ik de Martini toren.. Kijk je gezellig mee?

Welkom op mijn Youtube kanaal!

Mijn naam is Nicole en ik heb naast dit kanaal ook een lifestyle mama blog! Deze kun je vinden via www.meisje-eigenwijsje.nl

Daar plaats ik vrijwel elke dag een blog en hier op dit kanaal komt er in ieder geval wekelijks een video online. Tweewekelijks is dat sowieso een video over mijn afval proces, maar ik vlog ook regelmatig!

Ook wil ik nog wel eens unboxing video’s maken met mijn bijna kleuter en wil ik allerlei andere video’s gaan maken.

Veel plezier en abonneer je gerust zodat je telkens op de hoogte bent zodra er een nieuwe video online komt 🙂

Veel liefs
Nicole

Facebook:
Instagram:
Twitter:
Blog:

Music: bensound.com

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

4 gedachten over “Tweedaagse blogger event met speeddate in Groningen”

Plaats een reactie