Unieke rondleiding in een verlaten Pieter Baan Centrum – RTL NIEUWS

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
De grootste criminelen zijn er onderzocht, maar nu staat het pand leeg. Het Pieter Baan Centrum gaat verhuizen naar Almere en dus is het pand in Utrecht niet meer nodig. RTL Nieuws krijgt een unieke rondleiding in het oude gebouw.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :
Twitter : l

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

14 gedachten over “Unieke rondleiding in een verlaten Pieter Baan Centrum – RTL NIEUWS”

 1. Alleen dat begin van de clip alweer: 'het zijn natuurlijk ook mensen'.

  Kotsmisselijk word ik van dat gerelativeer. Dit is exact de kerm van het disfunctioneren van de rechtsstaat: van de dader slachtoffer maken. De daders die in het PBC zijn onderzocht hebben de gruwelijkste delicten gepleegd en verdienen geen enkele compassie.

  Beantwoorden
 2. tja mensen die zwaar gestoord zijn door een ziekte of aandoening worden door medicatie bijwerkingen soms nog zieker dan ze zijn en worden dan chronische psygische ziek en kunnen nooit meer normaal in de maatschappij ,,leven triest

  Beantwoorden
 3. In sommige gevangenissen vermoorden ze elkaar soms bij het luchten en vooral in de V.S. en Death row, en death penalty. .Jeffrey Dahmen is ook tijdens corvee vermoord door een mede gevangene. Er zijn hier wel extra beveiligde afdelingen zoals voor sterretjes patienten kindermoordenaars en pedo"s of een of ander afwijkend driftleven necrofilie sadisme. Cellen moeten niet te oud zijn en moeten aan de eisen van de tijd voldoen en soms zijn ze donker en te oud naargeestig en daar zou je depressief van worden. De sfeer en de ambiance werkt ook in op het gemoedsleven. In sommige gevangenissen is het gewoon barbaars met ratten en ongedierte en bij elkaar in een cel achter tralies en waarschijnlijk zijn bewakers corrupt en worden omgekocht en dan krijgen ze meer privileges.

  Beantwoorden
 4. Er lopen ook nog mensen vrij rond met een onbehandelde pathologie die onontdekt blijven maar wel slachtoffers blijven maken in relaties zoals mishandeling en dat zijn overlevingsslachtoffers van narcisitische mishandeling of borderline of een andere persoonlijkheidstoornis of psychose, schizofrenie met wanen stemmen en opdrachten in hun hoofd en psychosegevoeligheid. .

  Beantwoorden

Plaats een reactie