VERLATEN NAZI BUNKER (Hoek van Holland) #VAELTAX

laatste update: 05-2021


➤ In dit avontuur: bezoek ik een verlaten nazi bunker in de hoek van Holland.
⇨ 5000 LIKES = VOLGEND BUNKER DEEL ONLINE!
➤ CHECK DE LIVESTREAM van de DORITOS Collisions BATTLE:
⇨ Milan´s livestream:
⇨ Algemene Doritos livesteam:

➤ Abonneer ook op de boys:
⇨ Teun:

⇨ BEDANKT voor het abonneren!
⇨ KLIK ook zeker door naar dit avontuur:

➤ In deze video:
⇨ Bezoek ik een verlaten nazi bunker in de hoek van Holland. Deze bunkers waren onderdeel van de Atlantikwall in Nederland tijdens de tweede wereld oorlog (WW2).

➤ Bekijk ook deze avonturen:
⇨ Verlaten voetbalstadion:
⇨ Overnachten in een trein:
⇨ Zonder geld op vakantie:
⇨ Inbreken in een waterpretpark:
⇨ Verlaten 5 sterren hotel:

➤ Waarom moet jij je abonneren op Vaeltax?
⇨ 2 Video’s per week. Elke Woensdag & Zondag om 17.00!
⇨ Alles is avontuurlijk. Het bezoeken van spannende verlaten locaties (urban exploring / urbex), bergen beklimmen, extreme sporten uitoefenen, overleven zonder geld, een grote roadtrip maken en nog veel meer avontuur!
⇨ Het is helemaal gratis en je kunt het kijken wanneer je maar wilt!

➤ Wie ben ik?
⇨ Mijn naam is Govert Sweep, 20 jaar oud en ik woon in Nederland.
⇨ Ik hou van het maken van film en het beleven van avonturen. Op dit kanaal zie je dan ook alles wat ik wil hebben gedaan in het leven. Je kunt wel zeggen dat ik mijn bucketlist verfilm!

➤ Als je geabonneerd bent, volg me dan ook even op Instagram, Facebook & Twitter!


➤ Als bedrijf of instantie interesse in een zakelijke samenwerking?
⇨ zakelijk@Vaeltax.nl

➤ Waar vind ik mijn muziek?
⇨ Music by Epidemic Sound (

Copyright © Vaeltax 2013 – 2018 ( )

30 gedachten over “VERLATEN NAZI BUNKER (Hoek van Holland) #VAELTAX”

 1. Nou jongens een leuke film hoor, ben er zelf ook wel eens geweest en heb daar ook een film van gemaakt, moet je maar eens kijken bij aflevering 4 op mijn YouTube kanaal . Het complex is van de marine en bestaat uit vijf bunkers en heet M.A.A. 205 en staat voor Marine Artillerie Abteilung 205. De bunkers zijn inderdaad voor manschappen en komen uit de volgende series: 3xM151 1x 621 en een 152 zoals het laatst in het filmpje en dat is de commandobunker die bestaat uit twee verdiepingen. Het ronde deel boven is geen schietgat maar een observatiesleuf, deze gaf opdrachten aan de geschuts bunkers die als eerste in het filmpje te zien was, zijn er geen twee van maar vier op een rij. En inderdaad je mag er niet komen vandaar de hekken. Groet, Kees

  Beantwoorden
 2. Omg ik herken heel veel van de gangen omdat ik vroeger toen het nog niet beveiligd was daar altijd met mijn broertje en vader heen ging, ergens daar in die bunker staat op het plafond ook J.J.J voor de letters van onze voornamen, echt leuk om die plek weer is terug te zien ( omdat het al een aantal jaar geleden is )

  Beantwoorden
 3. hey bro hier in België Lebbeke staat een school al jaar leeg je moet echt een komen kijken er komen weel veel mensen langs maar er was ook beveilig zoals camera's maar het bordje van de bewaking is weg maar als je probeert over het hek te klimmen er staan ook nog propere banker en tafels echt komen checken echt bro cool

  Beantwoorden
 4. hahaha dit was gewoon jarenlang open voor publiek de gangen waar hun inlopen, niks spannends aan, wij hadden daar vroeger housepartys snachts.

  Beantwoorden

Plaats een reactie