Vernieuwde accommodaties in Center Parcs Het Heijderbos | Park Primeur

laatste update: 05-2022


Met de Park Primeur video’s blijf jij volledig op de hoogte van alle vernieuwingen bij Center Parcs! In deze video ontdek je de vernieuwde vakantiehuizen in Center Parcs Het Heijderbos. Wat zit er inbegrepen in je accommodatie bij Center Parcs?

Verblijf je in de speelse Comfort cottages, dan kun je comfortabele bedden verwachten, een ingerichte keuken (laat het servies maar thuis!), een kleurrijke woonkamer en een privéterras. Kies je voor een vakantiehuis met Premium luxe? Dan bieden we extra services zoals opgemaakte bedden bij aankomst en een NESCAFÉ Dolce Gusto. Ga je voor ultieme luxe? In een VIP cottage zijn bij aankomst de bedden opgemaakt, beschik je over een wellness badkamer met privésauna, bubbelbad en regendouche, en bovendien krijg je elke ochtend verse broodjes (m.u.v Franse parken), gratis Streaming Wi-Fi en een keuken-, handdoeken- en verzorgingspakket. Vier je liever vakantie dichtbij de centrale faciliteiten, zoals het subtropisch zwemparadijs en de Market Dome, verblijf dan in een vernieuwde hotelkamer in Het Heijderbos en je hebt alle hotelservices zoals een ontbijtbuffet bij de hand!

Vind hier alle informatie over de luxeniveaus van de vakantiehuizen in Center Parcs Het Heijderbos:
– Ontdek het park:
– Vernieuwde Comfort cottage:
– Vernieuwde Premium cottage:
– Vernieuwde VIP cottage:
– Vernieuwde Hotelkamer:

👍 Abonneer je op het kanaal:

👍 Benieuwd naar nog meer vernieuwde Center Parcs vakantiehuizen?
Speel dan deze playlist af:

OF…

Lees hier over alle Center Parcs vernieuwingen:

Bij Center Parcs maak je samen de mooiste herinneringen, midden in de natuur. Relaxen in volledig ingerichte vakantiehuizen, een duik nemen in subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo, eten en drinken in de overdekte Market Dome en je uitleven met de leukste activiteiten: nergens anders beleef je zulke heerlijke gezinsmomenten.

👍 Boek nu op

👍 Volg ons ook op instagram en Facebook

https://www.facebook.com/CenterParcsNL/

https://www.facebook.com/CenterParcsBE/

#CenterParcs #HetHeijderbos #Vakantiepark #VernieuwdeVakantiehuizen #Vernieuwingen #ModerneVakantiehuizen #VakantieInLimburg #VakantieparkInLimbur