Verslaafde oplichter maakt 400 slachtoffers via internet – RTV Noord

laatste update: 03-2021


Het is het grootste onderzoek sinds de opkomst van cybercrime in Noord-Nederland. Een 35-jarige man uit Leeuwarden heeft honderden bedrijven en particulieren opgelicht via internet en social media. De verdachte hackte email- en social media-accounts en maakte zo duizenden euros buit. In onze provincie hebben tot nu toe 22 mensen aangifte gedaan.

Kijk hier voor meer achtergrondinformatie:

Blijf op de hoogte van al het nieuws uit de provincie Groningen:

Volg ons ook op
Facebook:
Twitter:
Instagram:
Website: l

1 gedachte over “Verslaafde oplichter maakt 400 slachtoffers via internet – RTV Noord”

  1. Bedankt voor het onderwijs. Ik ontmoette een militair op een datingsite en we waren compatibel en chatten
    priv├ę en zei dat hij in Irak was gestationeerd en een zoon had die een onderzoek in Ghana en werd ziek en had mijn hulp nodig, dus begon ik te sturen geld tot later vertelde deze man, Mr.Cooney (geen echte naam) me dat hij goud had gevonden en moest naar mij verzenden en later claimen, later werd ik geroepen om belasting te betalen, meldde ik me bij de autoriteiten en werd ik gevraagd contact op te nemen met de politie van het land waar ik geld naartoe stuurde en mijn lokale wetshandhavers, en de man werd gearresteerd. Pas op voor deze oplichting! Als u het slachtoffer bent geworden van een romantische oplichter, verzamel al het bewijsmateriaal en zoek hulp bij
    Losangelesacfe@gmailcom. gecertificeerde overheidsfunctionarissen met een lijst van onderzoek en restitutie
    gratis diensten die u in moeilijke tijden kunnen helpen. PRAAT OM TE INFORMEREN, INFORMEREN OM TE ONDERWIJZEN, ONDERWIJS OM TE VOORKOMEN.

    Beantwoorden

Plaats een reactie