Vier sterren hotel van niks | Red Mijn Vakantie

laatste update: 03-2021


Abonneer je op SBS6:

Volg SBS6:
Site:
Facebook:
Twitter:

KIJK.nl
KIJK: www.kijk.nl/sbs6/redmijnvakantie

Over Red Mijn Vakantie:
Thijs Zeeman en Rob Geus helpen wanhopige Nederlanders die een horrorvakantie beleven. Vakantiegangers die ten einde raad zijn door bijvoorbeeld smerige hotelkamers of enorme geluidsoverlast, vragen om hulp. Thijs en Rob reizen af naar de vakantiebestemming en proberen ter plekke de vakantie alsnog te redden. Red Mijn Vakantie is elke zondag om 21.25 uur te zien op SBS6.

30 gedachten over “Vier sterren hotel van niks | Red Mijn Vakantie”

 1. Het is ook een kwestie van recensies lezen, niet alleen de website want daar staat altijd alles mooi op aangeprezen, online boeken vind ik ook heel dom naar een reisbureau gaan geeft je altijd iets meer zekerheid vooral bij de 5 sterren hotels is er altijd wel iemand van het personeel zelft geweest.

  Beantwoorden
 2. Dit is waarom ik altijd naar Zoover beoordelingen kijk..
  Die zeggen t ten minste eerlijk.
  Als die score laag is, zou ik t risico niet nemen..
  Ook al ziet het er erg mooi uit.

  Beantwoorden

Plaats een reactie