Vlog 270: LEGO WORLD UTRECHT!!!


Abonneer je het is gratis:

Like ONS op facebook:

Like MIJ facebook:

Kijk ook onze andere kanalen:

Voor pretparken, zwembaden, rodelbanen en kermis!

Voor het hardste en vetste vuurwerk in Europa!

*Alle video’s zijn opgenomen in overleg met de kinderen. We leggen alles zo goed mogelijk uit zodat ze snappen wat we gaan doen en alles is voor hen eigenlijk gewoon een spel
——————————————————————————————
Het Lego spektakel dat ieder jaar in Nederland verschijnt. Hallen gevuld met alleen maar LEGO! Vroeger toen ik jong was (pappa) hadden we ook zoiets en zag dat vaker op TV. Ik was er nooit geweest al wilde ik daar wel naar toe. Toevallig heb ik zelf heel lang met Lego gespeeld en natuurlijk de nodige kermis attracties mee gebouwd. Anyway…. ik vond het dus leuk om de kinderen hier mee naar toe te laten nemen en hun kennis te laten maken met LEGO!

Plaats een reactie