VLOG #4 Filmen met Kristina K en slapen in Horror Hotel || Denise Anna

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
Super leuk dat je naar mijn nieuwe vlog kijkt! In deze video heb ik een super gezellige film dag met Kristina K. We hebben zo gelachen! En daarbij slaap ik in een mega eng hotel in Drenthe!! Benieuwd wat ik nog meer deed? Bekijk de vlog! Vergeet je niet om te abonneren?

Liefs, Denise Anna

——————————————————————————————————–
Hieronder de linkjes van de vorige weekvlogs!
Weekvlog #1:

Weekvlog #2:

Weekvlog #3:

Weekvlogg #4:

Weekvlog #5:

——————————————————————————————————-
☆I N S T A G R A M

—————————————————————————————————————-
☆ F A C E B O O K

—————————————————————————————————————-
☆ S N A P C H A T

Dancing_denise

—————————————————————————————————————-
VRAGEN:

☆ Hoe oud ben je?
Ik ben 24 jaar

☆ Hoelang doe je al aan YouTube?
Nu 1 jaar en 9 maanden

☆ Hoelang ben je?
Ik ben 1,70
—————————————————————————————————————-
Hee! En welkom op mijn youtube kanaal: Denise Anna. Ik maak wekelijks video’s over beauty, make up, fashion en DIY’s (Do It Yourself’s). Ik vind het onwijs leuk om video’s te maken en doe dit met veel liefde! En hoop daarbij een inspiratiebron voor iedereen te kunnen zijn.

Als je het leuk vindt, kun je je abonneren en op het belletje klikken om zo als eerste een update te krijgen als ik een nieuwe video online post.

Hoor je al bij de #DeniseAnnaSquad ???! 🙂

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

30 gedachten over “VLOG #4 Filmen met Kristina K en slapen in Horror Hotel || Denise Anna”

  1. Weer een leuke video! Ik heb vandaag een roze (pyjama) shirt aan. Lijkt mij ook super smerig al die spinnen in een hotel kamer. Ben gelukkig niet perse bang voor spinnen. Ik ben niet echt een ochtend of avondmens. 's Avonds ben ik wel productiever, maar 's morgens lig ik liever lang in bed haha.

    Beantwoorden

Plaats een reactie