VOOR DE EERSTE KEER IN EEN VLIEGTUIG!! [AFRIKA VLOG 1] ♥DeZoeteZusjes♥

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
Het avontuur begint nu echt: vandaag vliegen we naar Afrika! En dat is best een beetje spannend, want Saar en Janna vliegen voor de eerste keer!! Een hele belevenis!

We gaan naar Afrika om te genieten van de mooie natuur, we bezoeken onze familie en hopen samen met jullie heel veel geld in te zamelen voor een goed doel: Goeie Hoop. Help jij ons mee?

Heel veel kijkplezier in deze allereerste Afrika vlog!

Wil je nou ook meedoen met De Zoete Zusjes Actie? Dat kan! Hoe werkt het?

1. Bedenk een leuke actie en zamel geld in voor Goeie Hoop. En bedenk: alle beetjes helpen!

2. Maak als je het leuk vindt een foto van je actie en stuur die naar ons toe, zodat we die in een filmpje kunnen tonen (de foto kun je mailen naar zoetezusjesactie@gmail.com)

3. Vraag je ouders het ingezamelde geld te storten naar Goeie Hoop:

NL15RABO 0134488830
t.n.v. Stichting Goeie Hoop te Ederveen
o.v.v. Zoete Zusjes Actie

4. Heel veel succes met je actie en hopelijk halen we samen een heel mooi bedrag binnen voor dit goede doel!

Over het project Goeie Hoop

Aan de voet van het Hottentots-Holland gebergte ligt Child and Youth Care Centre ’Goeie Hoop’. Dit huis is genoemd naar de beroemde ‘Kaap de Goede Hoop’.
‘Goeie Hoop’ is een door de Zuid-Afrikaanse Overheid erkend Child and Youth Care Centre waar kinderen uit noodsituaties een veilig onderkomen ontvangen. De kinderen zijn tussen de 0-18 jaar oud en wonen in gezins units met 2 Jeugdzorgwerkers en 8 kinderen.
Door middel van programma’s en therapien helpen we hen hun trauma te verwerken en wordt er gewerkt aan gezinsherstel of plaatsing in pleeggezinnen.
‘Goeie Hoop’ kan 50 kinderen huisvesten.

Goeie Hoop is geregistreerd als Kind- en Jeugdzorgcentrum voor crisisopvang en langdurige opvang wanneer kinderen nergens anders heen kunnen. Goeie Hoop wordt gebruikt om de meest getraumatiseerde en beschadigde kinderen een veilige plek te bieden. Daaronder vallen ook ernstige gedragsprobleemkinderen die nergens anders heen kunnen.
Voor het opvangen van dit soort kinderen is gekwalificeerd personeel nodig en hoge veiligheidsstandaarden. Dit is kostbaar.
Goeie Hoop ontvangt 40% subsidie vanaf de Zuid-Afrikaanse Overheid. Voor de overige 60% is Goeie Hoop afhankelijk van giften en donaties.

meer info: goeiehoop.nl

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

Plaats een reactie