Wat bedrijven gaan doen om Den Haag beter bereikbaar te maken – OMROEP WEST in 2021

laatste update: 03-2021

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
De acht grootste werkgevers van Den Haag gaan zich inzetten voor betere bereikbaarheid van de stad. De topmensen van Aegon, Nationale Nederlanden, PostNL, Siemens, ANWB, TNO, T-Mobile en Shell tekenen daar vrijdagmiddag een uniek akkoord voor. Samen gaan ze zich hard maken voor een betere internationale bereikbaarheid, betere verbindingen in de regio én de stad en een slimme en duurzame logistiek. De verklaring is een initiatief van de Economic Board The Hague, een onafhankelijke denktank en aanjager voor de economie, onder voorzitterschap van oud-wethouder Henk Kool. Het idee achter het akkoord is dat Den Haag een groot potentieel heeft als vestigingsplaats voor (internationale) bedrijven. Daarom hebben hier ook al veel topondernemingen en internationale organisaties hun hoofkantoor.

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

1 gedachte over “Wat bedrijven gaan doen om Den Haag beter bereikbaar te maken – OMROEP WEST in 2021”

  1. Zulke bedrijven denken alleen aan hun eigen belangen denk eerder dat het tijd voor een revolutie is en de overheid aan haar burgers moet gaan denken want dat hoor ik ze niet zeggen behalve dat ze meer personeel landelijk of uit het buitenland willen halen !
    Heeft de Haagse burgers er niks aan nergens aan beginne dat moet het nieuwe motto worden er gaat al genoeg naar dat soort bedrijven vind je nou niet dat er al genoeg gelobbyd ervoor is
    zo niet dan ga je lekker in een goedkopere land huisvestigen!

    Beantwoorden

Plaats een reactie