Wat (sommige) mensen doen in een hotel | IKVROUWVANJOU.NL in 2021

laatste update: 04-2021


Afgelopen weekend waren we in Groningen. We sliepen in een hotel en zo ontstond het idee om een video te maken over wat (sommige) mensen doen in een hotel. – No hotels were harmed during the making of this video – Bedankt voor het kijken & abonneren en bekijk ook onze blog eens:

Persoonlijke updates vind je hier:
Instagram:
Twitter:
Facebook:

Hai! Wij zijn Joyce en Scarlet, het eerste Nederlandse lesbische YouTube koppel, en we maken iedere dinsdag en vrijdag een video voor het YouTube kanaal ikVrouwvanJou. We hebben sinds 2007 een relatie en wonen al een aantal jaartjes samen. We houden van het leven, maar tegelijkertijd is het onze grootste uitdaging.

Voor ons YouTube kanaal maken we video’s en vlogs over geaardheid, seksualiteit, lesbi / lesbisch zijn, liefde, leven, lifestyle en allerlei andere dingen die ons samen bezighouden. We houden bovenal van humor, dus we maken ook graag grappige en gekke video’s.

Meer weten? ikvrouwvanjou@gmail.com

30 gedachten over “Wat (sommige) mensen doen in een hotel | IKVROUWVANJOU.NL in 2021”

 1. Omg.jullie sketches zijn zoooo leuk, ik vind ze ook steeds beter worden
  De kwaliteit van jullie video's gaat echt met sprongen vooruit!
  Ik hoop dat jullie nog lang doorgaan want ik vind het echt superleuk om naar jullie te kijken!
  Xxx

  Beantwoorden
 2. Ik heb dezelfde bikini!!! Het nadeel alleen is dat ik niet bruin ben bij de stroken😥. Dat is jammer maar het is een hele leuke bikini. En wat een leuk filmpje dit, ik herken mezelf er compleet in ga zo door👍😘

  Beantwoorden

Plaats een reactie