WEEKENDJE NIJMEGEN | VAN DER VALK HOTEL NIJMEGEN LENT || VLOG #99 | Lieke Biemans

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
Hi lieverds! In deze video neem ik jullie gezellig mee naar Nijmegen. Dennis en ik gingen een weekendje weg en verbleven in het van der Valk hotel (Nijmegen Lent). We hadden een práchtige skylounge kamer met een marmeren bubbelbad (omg!). Kijk je mee? Liefs, Lieke

HOTEL:

— ABONNEREN –

Ik zou het super leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal:

— SOCIAL MEDIA —

♥ Blog: www.whatliekeloves.nl
♥ Facebook: www.facebook.com/liekebiemans/
♥ Instagram: www.instagram.com/liekebiemans/

— CONTACT —

♥ info@whatliekeloves.nl

— ABOUT —

Ik ben Lieke Biemans en ik heb mijn eigen blog op www.whatliekeloves.nl. Hier post ik regelmatig wat over fashion en beauty. Ik ben zelf dol op kleding en trends & ik hou van prachtige beauty producten! Op mijn YouTube kanaal zul je vlogs, challenges, make-up en fashion gerelateerde video’s voorbij zien komen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Enjoy watching! Liefs, Lieke xoxo

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

14 gedachten over “WEEKENDJE NIJMEGEN | VAN DER VALK HOTEL NIJMEGEN LENT || VLOG #99 | Lieke Biemans”

  1. Verse munt thee are you kidding me
    Valt op dat nederland steeds meer marokaanse tinten gebruikt in alles interieur en ook eten maar ze geven het zo een slechte presentatie

    Ne3ne3 thee of te wel atay drink je niet zooooo drink 1 keer een echte marokkaanse thee dan snap je mijn punt

    Beantwoorden

Plaats een reactie