WEEKENDJE WEG NAAR WARSZAWA || eline vanvinckenroye vlog in 2022

laatste update: 06-2022


Welkom bij weer een nieuwe video op mijn kanaal!

Ik ben Eline, 25 jaar en ik woon samen met mijn man Bojan, onze zoon Mathea en onze hond Buddy. Door Bojan zijn voetbalcarriere komen wij op heel veel verschillende plaatsen terecht, verhuizen wij enorm veel en maken wij samen heel veel leuke dingen mee. En dit deel graag met jullie in youtubevideo’s.
Wil jij dit hele avontuur samen met ons beleven? Vergeet dan zeker niet te abonneren.

VERGEET ONS NIET TE VOLGEN OP INSTAGRAM:

https://www.instagram.com/bojan_nastic_15/

MUZIEK DIE IK GEBRUIK IN MIJN VIDEOS:

Om mij te contacteren kan je mij altijd een mailtje sturen naar eline.vanvinckenroye@hotmail.be

Ik hoop dat jullie deze video leuk vonden. Vergeet zeker niet de video te liken. En als jij geen enkele video van mij wilt missen, vergeet dan ook niet (gratis) te abonneren. En dan zie ik jullie volgende week weer!!!

Liefs, Eline