ZE SLOTEN ZICHZELF OP VOOR DEZE REDEN…😧

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
♦ Bedankt voor het kijken naar deze video!
Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE SHIT:
– Bestel hier mijn eigen boek:
– Abonneer voor meer plezier:

♦ Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier:
– Snapchat: Gio_141
– Twitter:
– Instagram:
– Mijn Spotify lijst:
Persoonlijk filmpje krijgen van mij? Ga naar deze site:

♦ Fanmail opsturen?
Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello)
Plaats: Alblasserdam
Postcode: 2951GN

♦ Afspeellijsten van video’s:
– Sims 4:
– Video’s met familie:
– Fifa pack openings:
– Vlogs:
– Omegle:

Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video’s! Al mijn video’s zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video’s als Sims 4, maar vooral verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video’s met mijn familie, want dat word altijd goed ontvangen.

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

30 gedachten over “ZE SLOTEN ZICHZELF OP VOOR DEZE REDEN…😧”

  1. Toevallig hebben wij hetzelfde gehad , we hadden de katten langer dan de hond , de een paste zich aan en kon letterlijk met de hond in de mand slapen en de ander is 10 jaar niet meer beneden gekomen omdat hij bang was voor de hond. Steeds als de hond werd uitgelaten was de kat beneden zo erg werd het. Dus mochten je ouders een hondje erbij willen denk er alsjeblieft goed over na 😘

    Beantwoorden
  2. Leuke video maar dat is geen alarm van een boot je zit langs een container terminal en die kranen gaan vooruit n achteruit als ze dat doen krijg je dat geluid dat is voor de trucks die daar de containers komen lossen of laden

    Beantwoorden

Plaats een reactie