Zo word je over de grens in de gaten gehouden na de corona uitbraak | NU.nl

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
In het buitenland worden of zijn big data en algoritmes al in gebruik genomen om mensen weer aan het werk te krijgen na de corona-uitbraak. Hoe werken ze? Abonneer je NU op het NU.nl YouTube-kanaal:

NU.nl is Nederlands grootste nieuwssite op het web en op mobiel. Snel, betrouwbaar en overzichtelijk: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ook op YouTube plaatsen we de belangrijkste video’s met o.a. binnen- en buitenlands nieuws, entertainmentnieuws, sportnieuws, technieuws en opmerkelijk nieuws.

► Volg ons ook op:

Website:
Instagram:
Facebook:
Twitter:

#bigdata #privacy #coronavirus

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

30 gedachten over “Zo word je over de grens in de gaten gehouden na de corona uitbraak | NU.nl”

 1. Zijn big data en algoritmes volgens jou de oplossing om ook in Nederland weer snel aan het werk te kunnen na de coronacrisis? Of vind je het juist een gevaar voor de privacy van de Nederlandse bevolking?

  Beantwoorden
 2. Goed om te lezen dat er zoveel mensen tegen zijn op deze onzin. Nog even en we genieten van een volledig losgeslagen anarchie. Iets ala de herhaling van de Franse revolutie. Ik kijk lekker toe terwijl iedereen elkaar een kopje kleiner maakt. Geweldige tijd om te leven dit.

  Beantwoorden
 3. Een verdeeld en onwetend volk is makkelijk te manipuleren (en in de dagelijkse gesprekken met mensen zijn er helaas nog erg veel die de mainstream media en "onze" rivm en regering blindelings vertrouwen) De economische schade die is aangericht is al zoveel meer dan de genomen maatregelen kunnen rechtvaardigen. Het rivm met zijn "deskundigen" volgt op wat de WHO voorschrijft (die door Bill Gates wordt gefinancierd, toevallig dezelfde tech gigant die iedereen wil vaccineren) en onze regeringsleiders nemen dat advies, als de marionetten die ze zijn, over. Wereldwijd worden we door een handjevol onmenselijke wezens willens en wetens tegen elkaar opgezet. Corona is het middel, het doel: volledige controle over de mensheid. Zo lang we niet als ÉÉN volk opstaan en onze regering duidelijk maken dat we niet als slaven willen leven zal dit de toekomst zijn. Zullen de kinderen van nu over 10 tot 15 jaar als volwassenen ons dankbaar zijn voor deze toekomst die wij ze geven? Ik betwijfel het…(tenzij ze zo geïndoctrineerd zijn dat ze niet beter weten)

  Beantwoorden
 4. Wat heb je liever … Dat er doden vallen maar we onze vrijheden behouden of dat wij mensen allemaal blijven leven maar als bio vee ingeperkt ons leven moeten leiden tot we doet gaan?

  Beantwoorden

Plaats een reactie