ZWEMBADCHALLENGE & JUULTJE BEGINT KANAAL IN PARIJS?!

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 
♦ Bedankt voor het kijken naar deze video!
– Bestel hier mijn eigen boek:
– Abonneer voor meer plezier:

♦ Bekijk hier mijn merchandise:

♦ Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier:
– Snapchat: Gio_141
– Twitter:
– Instagram:
– Google+:

♦ Fanmail opsturen?
Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello)
Plaats: Alblasserdam
Postcode: 2951GN

♦ Ook zo’n stoel als ik? Gebruik dan de code ‘GXL’ zonder de haakjes natuurlijk voor korting!

♦ Afspeellijsten van video’s:
– Sims 4:
– Video’s met familie:
– Fifa pack openings:
– Vlogs:
– Omegle:

♦ Muziek van:
– Youtube music library
Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video’s! Al mijn video’s zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video’s als Sims 4, maar vooral verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Ik upload ook veel video’s met mijn familie, want dat word altijd goed ontvangen. Op mijn kanaal upload ik ook met veel vrienden zoals Ties , Joey van JoeyCraig, Shaquille van SJAAK, Maarten van Mjearten en meer!

==>> Click Here for The Best Amsterdam Hotel Deals


==>> Click Here for other Cities Hotel Deals in The Netherlands


==>> Click Here for Hotel Jacuzzi Deals in The Netherlands


 

30 gedachten over “ZWEMBADCHALLENGE & JUULTJE BEGINT KANAAL IN PARIJS?!”

Plaats een reactie